ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 10. Jul

Članak otvarati do 15:00


Sa londonske trave polako, ali sigurno selimo se na šljaku i to onu iz Švedske. Danas su na programu mečevi prve runde kvalifikacija. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Španac Haime Munar i Čileanac Nikolas Jari.

Kladionice su ulogu favorita dale Munaru sa kvotom 1,35, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Činjenica je da je Munar bolji igrač na šljaci. Prosto, njegov stil igre ide apsolutno uz ovu podlogu. Jako je dobar u polju, dobro se brani i nekada ga je teško probiti. Ipak, on ima jednu veliku manu, a to je servis. Servis mu je užasno slab i zato se kroz karijeru često mučio kada nije trebalo. To je možda i glavni razlog zašto do sada nije napravio neki jači rezultat.

Ovde u Baštadu servis će imati svoju ulogu. Podloga je dosta brza za šljakaste uslove i to će Jari verujemo koristiti. Što se Jarija tiče tu nema šta mnogo da se kaže, jer smo već sve rekli. Igrač koji živi od prvog servisa. Kada ide servis onda gemove uzima lako, ali je na riternu veoma veoma loš. To je sjajna kombinacija za over gemove.

Kao što smo već rekli Munar jeste favorit, ali igrati na 1,35 je prava ludost. Jari je imao neke dobre rezultate na čelendžerima i sigurno će se nešto pitati u ovom duelu. Ukoliko bude na svom standardnom nivou videćemo jedan produženi set što će nadamo se doneti over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60
Opcija 2: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Munara 7:6 4:6 6:4 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje