četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuksa Liga 1: Najava mečeva i prognoza (1.kolo)

I ove sezone naš urednik koji prati Francuski fudbale će pokušati da vam približi utakmice ove lige i kroz analizu dođe do dobitnih pogodaka, na početku sezone većina najava će biti besplatno, ali će tokom sezone određeni deo najava preći u Premium deo kada je informacija ili analiza vredna toga.


17:00 Strasbourg – Monaco

Uvodni meč subotnjeg programa, ekipa Strasbura je odigrala jako dobro prošlo prvenstvo i završila na 6.mestu sa skorom 17 pobeda, 12 remija i 9 poraza uz gol razliku 60:43. Na domaćem terenu su imali skor 11 pobeda, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 36:18. Pripremni period prošao je odlično, pobedili su tri meča, uz jedan remi i jedan poraz. Što se tiče promena u timu, defanzivac A.Caci (37u/1g/3a) prešao je u Majnc, kao i F.Guilbert (33u/0g/4a), dok je ostatak tima sačuvan i pojačan dolascima T.Delainea, beka iz Meca, potom C.Dagba, stigao je na pozajmicu iz PSŽ-a, kao i R.P.Gabriel iz Majnca, odličan rad, dovođenje pojačanja na mestima gde su igrači otišli pa deluje da je Strazbur ili na istom nivou kao prošle godine, ako ne i za nijansu jači jer su i Dagba i Gabriel, kvalitetni igrači.

Za danas u timu nema: veznjak Sissoko (35u/2g/5a), potom rezervista Fila (16u/0g/0a – 7 puta starter – sredina), rezervista Kandil (5u/0g/0a), novajlija Dagba.

Ekipa Monaka prošlu sezonu završila je na 3.mestu sa 20 pobeda, 9 remija i 9 poraza i sa gol razlikom 65:40. Na gostovanjima su imalu učinak 8 pobeda, 5 remija i 6 poraza uz gol razliku 27:24. Tim učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i za par dana ih očekuje revanš meč sa PSV-om – prvi meč završen je 1:1. Što se tiče promena u timu, otišao je veznjak A.Tchoumeni (35u/3g/2a) i D.Sidibe (17u/0g/0a) i to je to od bitnih igrača koji su imali minutažu. Stigao je Minamino iz Liverpula, Emobolo iz Menhengladbaha, Didilon iz Serkl Briža.

Što se tiče izostanaka za danas: nema pojačanja Minamina, potom napadača Boadua (34u/4g/1a), nema ni drugog strelca i prvog asistenta tima K.Vollanda (34u/9g/9a), veznjaka A.Golovina (27u/3g/4a), defanzivaca Badiashilea (24u/1g/0a) i drugi asistent tima Caio Henrique (34u/2g/8a).

H2H: Od poslednja četiri meča kada je dočekao Monako, Strazbur je neporažen, tri pobede i 1 remi.

Mišljenje: Strazbur zaista izgleda dobro, deluje da bi ove godine gotovo sigurno mogao do mesta koje vodi u evro takmičenja, a naročito dobro igraju na domaćem terenu i danas su u gotovo najjačem sastavu, sa druge strane Monako je mislima na meču sa PSV-om, uz izostanke dosta bitnih igrača koji imaju veliki uticaj naročito na ofanzivnu igru ovog tima, po nama je domaćin bliži bodovima, pa ćemo predložiti igru 1X&0-3 po kvoti 1,85!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje