četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuska liga 1, 26.kolo (SUBOTA – najava mečeva)

Danas na programu šest mečeva u Francuskoj ligi 1, a mi ćemo pokušati u ovom članku da vam kao i tokom prethodnih nedelja pružimo puno korisnih informacija i predloga za klađenje kako bi zajedničkim snagama pobedili kladionicu.

17:00 Paris Sent Žermen – Strazbur

U ovom kolu ,,dužnik“ PSŽ-a, ekipa Strazbura koja ih je savladala u prvom delu sezone stiže na Park Prinčeva. PSŽ je u sredi imao meč 1/8 finala Lige šampiona sa Real Madridom i posle dosta dobre utakmice, primili su u poslednjih 10 minuta dva gola i revanš čekaju sa dva gola minusa. U domaćem prvenstvu ništa novo,u prošlom kolu minimalno slavlje 0:1 u gostima sa ekipom Tuluza. U ovom meču nema golmana Trapa (2/0), veznog igrača Veratija (19/0/1) i napdača Mbapea (18/9/8) koji imaju suspenziju za ovaj meč.

Ekipa Strazbura na 13.mestu i sa šest bodova više od zone ispadanja može malo mirnije da igra u nastavku sezone, imaju skor 8-6-11 i gol razliku 30:42. Na gostovanjima 2-3-7 i gol razliku 10:24, oni su uz Tuluz tim koji je primio najviše golova na gostovanjima do sada u sezoni. U prošlom kolu savladali su ekipu Troa na domaćem terenu 2:1. Za ovaj meč u timu neće biti najstandardnijeg defanzivca, štopera Kadera Mangana (18/1/1), kao i jako dobrog veznog igrača Martina Terriera (19/3/3), obijica izostaju zbog povreda, dok nema ni veznog igrača Corgneta (7/0/0).

Ove sezone sastali su se već dva puta, prvi put je slavio Strazbur u okviru lige sa 2:1, dok je u okviru Liga Kupa u decembru meč dobio PSŽ 2:4.

Za razliku od prošle nedelje kada smo najavili meč sa malo golova protiv Tuluza, sada smatramo da će zbog stila igre gosta biti nešto više golova, Strazbur zna da nema šta da izgubi i pokuašće da odigra kao i prva dva puta u ovoj sezoni, sa druge strane mislimo da će ovo biti još jedan u nizu rutinskih mečeva za verovatno nešto kombinovaniji tim PSŽ-a.

PREDLOG za KLAĐENJE: D2-4 (domaćin daje od 2 do 4 gola) (kvota 1,70)


20:00 Amijen – Tuluz 

Ekipa Amijena ušla je u negativnu seriju rezultata koja ih je odvela na jako loše 17.mesto sa skorom 7-4-14 i gol razlikom 22:30 i oni su tim koji je uz današnjeg gosta Tuluz postigao najmanje golova u celoj ligi. Na domaćem terenu imaju skor 5-2-5 i gol razliku 15:13. U prošlom kolu su doživeli poraz na gostovanju kod Bordoa, mada su se vratili u meč posle 3:0 za domaćina i stigli nadomak remija 3:2. U današnjem meču u timu neće biti jako važnog igrača Muse Konatea (22/7/1) koji je najbolji strelac tima, ali ima šansi da posle povrede u tim ponovo uđe Lasina Traore, 201cm visoki napadač.

Tuluz sa druge strane zauzima 15.mesto sa skorom 7-5-13 i gol razlikom 22:33. Na gostovanjima imaju skor 2-2-9 i gol razliku 11:24. U poslednje vreme nešto bolje partije posle prvog dela kada su igrali jako loše. Vezali su dve pobede protiv Nice i ekipe Troa 1:0, da bi u prošlom kolu bili poraženi identiničnim rezultatom od PSŽ-a. U ovom meču neće biti veznjala Somaile (19/1) i napadača Delorta (23/4/3).

Sama činjenica da se sastaju dva tima koja su postigla najmanje golova u ligi dovoljno govori o tome kakav meč možemo da očekujemo, uz to najbolji napadač domaćina odrađuje suspenziju, dok je kod gostiju takođe odsutan Delort, malo golova uz čvrstu i neizvesnu igru do kraja.

PREDLOG za KLAĐENJE: 0-2 gola (kvota 1,55)


20:00 Anže – Sent Etijen

Duel dva tima koja se nalaze u različitim formama, domaći tim Anže je vezao tri poraza i nalazi se u zoni ispadanja na 18.mestu sa skorom 5-10-10 i gol razlikom 27:38. Na domaćem terenu imaju skor 3-4-5 i gol razlikom 14:22. Vezali su dva poraza, od Monpeljea u gosima 1:2 i na domaćem terenu od oslabljenog Monaka 0:4. 

Sent Etijen je od dolaska novog trenera i pojačanja u zimskom prelaznom roku u mnogo boljoj formi, vezali su četri meča bez poraza, 2 pobede nad Amijenom i Kaenom, i 2 remija sa ekipom Troa u Kupu i Marsejom 2:2 na gostovanju. Tim pojačan Subotićem, Debišijem, Mvilom i Beričem pokazao je da ne pripada donjem delu tabele, dok su Bamba i u poslednjem meču Hamouma povratili staru formu. Oni zauzimaju 14.mesto sa skorom 8-6-11 i gol razlikom 26:40. Na gostovanjima imaju skor 3-1-8 i gol razliku 7:20. Tim Sent Etijena će biti kompletan u ovom meču.

Sent Etijen nikada nije poražen od Anžea, odigrali su 7 mečeva, 3 pobede Sent Etijena i 4 remija, nikada nije bilo više od 3 gola.

Iako su kladionice kao favorita ovog duela odredile domaći tim, mi se i ne slažemo sa tim, naročito posle odgledanih utakmica posle Marseja i Amijena, gde je tim Sent Etijena pokazao sasvim drugo lice u odnosu na prethodni deo sezone.

PREDLOG za klađenje: X2&0-3 gola (kvota 1,95)


20:00 Monpelje – Gengamp

Monpelje je tim koji je odličnim igrama ove sezone uspeo da stigne do visokog šestog mesta, imaju skor 9-10-6 uz gol razliku 23:20. Na svom stadioni imaju skor 5-5-3 uz gol razliku 14:10. Vezali su četri meča na domaćem terenu bez poraza, a uz to potpuno nekarakteristično za ovaj tim viđeno je i dosta golova. U timu nema najstandardnijeg defanzivca Pedra Mendesa (23/1/1), kao ni duže povređenog Rosseilona (18/2/3), kao i veznog igrača Piriza (9/0/0). 

Gengamp sa druge strane na 10.mestu sa skorom 9-6-10 i gol razlikom 25:32. Na gostovanjima imaju skor 4-1-7 i gol razlikom 11:20. Posle serije od 4 poraza, poraženi su od Rena 0:1 i igrali nerešeno sa Kaenom 0:0.U tima nema Sorbona (20/0 – defanzivca koji je drugi po minutaži u ovom delu tima), Martins Pereira (10/0/0 odbrana), A.Camara (14/2/1 napad).

Ekipa Monpeljea nije poražena na prethodnih 15 mečeva od Gengampa, bilo je 7 pobeda domaćin i 8 remija, na stadionu Monpeljea 2 pobede u prethodna tri meča.

Ova dva tima su oni koji zauzimaju sredinu tabele gotovo standardno svake sezone, puno interesnatnih igrača u oba tima, ali i problemi kada igraju van svojih stadiona. Zanmljiva informcija vezana za jednog od igrača domaćina kaže da je napadač domaćina Sio postigo 7 golova u mesecu februaru, što je uz napdača Nanta najbolji skor nekog igrača u ovom mesecu od igrača koji igraju u Ligi 1.

PREDLOG za klađenje: 1X&0-3 gola (kvota 1,50)  PREDLOG 2: 1 (kvota 1,80) PREDLOG 3: G.Sio postiže gol 


Što se tiče utakmice Kaen – Ren, u pitanju je duel timova koji igraju jako promenljivo i što se tiče ovog meč smatramo da je možda bolje izbeći ga na kladioničarskim listićima


Meč između davljenika, ekipa Troa i Meca jeste duel u kome ukoilko pobedi domaći i definitivno će gurnuti ekipu Meca u Drugu ligu, dok u slučaju slavlja gosta i oni ulaze u borbu za opstanak u ligi, takođe jedan od mečeva koje smatramo da treba izbeći, mada smatramo da Mec sada ima kvalitetniji tim od ekipe Troa.


Svi izneti predlozi zasnovani su na statistici, trenutnoj formi timova i mišljenju urednika koji prati mečeve ove lige i nisu sto posto sigurni, a igrate ih na svoju odogovornost. Kvote su uzete iz ponude MAX BET kladionice!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje