petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuski Kup (1/8 finala): Monpelje – Lion

Od 21 sat se u Francuskom Kupu, igra osminafinala, a sastaju se ekipe Monpeljea i Olimpik Liona, nedavno su se ove ekipe sastale u okviru drugog takmičenja Liga Kupa, i tada je Monpelje slavio na svom stadionu 4:1.

Što se tiče Kup takmičenja, Monpelje je dosada prošao dva kola kupa, u 1/32 finala slavio je posle penala protiv niželigaša Pontarliera, da bi u 1/16 finala bili bolji od Lorijana 4:3. U odnosu na početak sezone poslednjih 6 mečeva videli smo porpilčno golova na mečevima Monpeljea.

Što se tiče tima za današnji meč: Golmani i odbrana će biti u najjačem mogućem sastavu, izostaće samo već duže povređeni J. Roussillon (18/2), u veznom redu će izostati E. Skhiri (21/1) i Piriz (9/0), dok u napadu nema Sio-a (19/5/1).

Ekipa Liona doživela je nesrećan poraz za vikend od Monaka, posle vođstva 0:2, dozvolili su domaćinu da izjednači, a potom i sa igračem manje dođe do pobede. Što se tiče Kup takmičenja, Lion je do sada izbacio ekipu Nansija 2:3 u okviru 1/32 finala, dok je u 1/16 finala bio bolji od Monaka u gostima 2:3. U meču protiv Monaka trener Liona je izveo najbolji mogući sastav, nije bilo kalkulacija.

Što se današnjeg meča tiče, u timu su najvaljeni svi igrači koji su igrali i meč protiv Monaka za vikend.

Ovi timovi odigrali su dva međusobna meča ove sezone, u okviru prvenstva je bilo 0:0, dok je meč u Liga kupu slavio Monpelje 4:1. Na terenu Monpeljea, čak 6 od poslednjih 7 međusobnih duela videli smo prolazak tipa GG&3+

Oba tima žele da prođu u narednu rundu kupa pa se očekuju poprilično jaki sastavi uz minmalne rotacije, očekujemo ipak jedan meč gde će oba tima iskoristiti po najmanje jednu šansu pred golom rivala, a kladionica MAX BET nam nudi kvotu 1,75  na igru GG!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje