četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

FSS: Na spisku Srbije 35 igrača, konačna lista za Katar u novembru

Selektor Srbije nije imao mnogo dilema. U predviđenom roku je napravio spisak igrača na koje može da računa na Mondijalu. Potvrđeno je pisanje MaxBet sporta da je Dragan Stojković ispunio minimalan zahtev FIFA i izabrao “samo” 35 igrača.

Maksimalan broj je 55 fudbalera, što su iskoristile pojedine kolege, ali Piksi nije želeo da ide toliko u širinu i stavlja na spisak igrače za koji je siguran da se neće naći na konačnoj listi učesnika u Kataru.

U naredne dve nedelje biće do tančina ispraćen učinak, a onda u novembru, sledi konačna odluka kormilara “orlova”. Tada će da se izjasni za spisak na kojem će da se nađu 23 igrača i tri golmana.

Nema nekih velikih dilema i važno je da do 13. novembra, kada se igraju poslednji mečevi u šampionatima, pred pauzu svi budu zdravi. Dobra vest je potpun oporavak Luke Jovića, koji je dao i gol za Fjorentinu i nastupi Nikole Milenkovica i Alekse Terzica za “ljubicaste” tokom vikenda. Starteri nastupaju u klubovima i za sada je sve po planu srpskog kormilara.


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje