subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Geri Nevil: Mančester i Ronaldo bi trebalo da se raziđu već sledeće nedelje

Drugi period Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu treba da se što pre završi, smatra bivši klupski igrač Geri Nevil.

Portugalski napadač, koji je nedavno postigao svoj 700. gol u karijeri, ove sezone je više bio rezerva pod vodstvom novog menadžera Erika Ten Haga. On je izostavljen iz tima za subotnji meč Premijer lige sa Čelsijem pošto je odbio da uđe kao zamena protiv Totenhema prošle nedelje i otišao u svlačionicu minut pre kraja regularnog vremena, ne čekajući da se meč završi.

„ Kristijano Ronaldo mora da ide negde drugde i igra svake nedelje jer ne prihvata da bude na klupi“, rekao je Nevil za Skaj sport. Ronaldo je ušao u tunel minut pre kraja pobede Junajteda nad Totenhemom od 2:0, ponašanje koje je Nevil opisao kao „neprihvatljivo“. „Ovo je drugi put da je Kristijano Ronaldo napustio Old Traford i ušao u svoj auto pre nego što su njegovi saigrači otišli ​​u svlačionicu“, priseća se Nevil. „Jedina stvar koju Kristijano i klub mogu da urade je da se okupe sledeće nedelje i prekinu vezu“, preporučio je Nevil.

. Drugi bivši igrač Mančester junajteda , Jap Staam, rekao je da razume Ronaldovu frustraciju , ali i da 37-godišnjak šteti njegovom imidžu. „Njega se često sećaju u toj situaciji. Bio je svetska klasa i mislim da je još uvek, i ne želi da uđe u istoriju kao momak koji napušta stadion jer nije srećan što ne igra“, rekao je Holanđanin.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje