subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zaha odbija da ponovo potpiše sa Palasom i čeka ponude giganata

Čini se da je napadač Kristal Palasa Vilfrid Zaha odlučio da ne potpiše ugovor sa klubom. Ovaj 29-godišnjak ima ugovor do leta, a Orlovi pokušavaju da ga ubede da ponovo potpiše. U ovoj fazi, međutim, malo je verovatno da će se to dogoditi, pošto fudbaler želi da ode u jedan od giganata i igra u Ligi šampiona, smatra novinar Dejvid Ornštajn.

„Palas bi rado ponovo potpisao Zahu, ali se približava leto kada će on postati slobodan igrač i igrač je dugo sanjao o velikom transferu. Da, prošao je kroz Man Junajted gde mu nije uspelo, ali tada su ga povezivali sa Arsenalom, Totenhemom, Čelsijem, ali dogovor nikada nije postignut. Kristal Palas je stavio ogromnu cenu na njega, jer klub zna da će se bez njega boriti za spas. Trenutno mnogi klubovi prate situaciju i nadajući se da će ga na leto odvesti bez novca. Sigurno će biti dosta razgovora. Želja samog fudbalera je da ode u tim koji učestvuje u Ligi šampiona“, otkrio je Ornštajn.

Zaha je tinejdžer Kristal Palasa i skoro cela njegova dosadašnja karijera je bila u londonskom dresu, osim dve godine u Man Junajtedu i kratkog perioda na pozajmici u Kardifu. Za Orlove ima 439 utakmica, 88 golova i 74 asistencije u svim takmičenjima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje