ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gigs: Junajtedu su potrebna pojačanja

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda – Rajan Gigs smatra da njegov nekadašnji klub i pored sjajnih igara i rezultata u poslednje vreme još uvek nije na nivou Liverpula i Mančester Sitija, te da „Crveni Đavoli“ tokom letnjeg prelaznog roka moraju da dovedu još dvojicu ili trojicu novih igrača.

„Iskreno, i dalje mislim da nemamo tim kao Mančester Siti i Liverpul. Smatram da su nam za to potrebna još dvojica ili trojica pojačanja. Solskjer je obavio veoma dobar posao u predhodna dva transfer perioda, a ekipa polako počinje polako da pokazuje pobednički karakter. Angažovanje Bruna Fernandesa pokazalo se kao puno pogodak, jer izgleda kao vođa na terenu, a kontranapad sa Rašfordom i Marsijalom sad funkcioniše odlično. Samim tim popravila se i atmosfera u klubu, a Junajted je konačno krenuo u pravom smeru. Ipak i dalje smatram da je potrebno pojačati tim sa još trojicom igrača“, rekao je Gigs.

Videćemo kako će uprava kluba odreagovati na transfer „pijaci“, a trenutno se imena – Džejdona Sanča, Džeka Griliša, Bena Čilvela najviše dovedu u „vezu“ sa Mančester Junajtedom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje