petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Glavni trener Šangaj SIPG-a suspendovan do kraja sezone!

Glavni trener kineskog Šangaj SIPG-a, Portugalac Andre Vilas-Boas, suspendovan je na 8 mečeva od strane fudbalskog saveza, te do kraja sezone neće biti u mogućnosti da vodi svoju trenutnu ekipu.

Kazna za iskusnog portugalskog stratega objavljena je na zvaničnom sajtu fudbalskog saveza Kine, a reč je o suspenziji na čak 8 mečeva u okviru svih takmičenja pod njihovom jurisdikcijom, zbog čega će ekipa iz Šangaja ostati bez glavnog trenera do kraja sezone. Razlog za ovakvu odluku proizilazi iz sukoba 39-godišnjeg Portugalca i glavnog arbitra tokom meča sa Peking Guanom (1:0).

Vilas-Boas je na klupu popularnih “Crvenih orlova“ stupio početkom novembra 2016. godine, a do danas je ovu ekipu vodio na ukupno 39 utakmica gde je pritom ostvario 25 pobeda i po 7 remija i poraza, kao i gol razliku 100:51.

Ekipu Šangaj SIPG-a već danas od 13 časova i 35 minuta očekuje utakmiac kineskog FA kupa protiv Gvangzu Evergrandea. Do kraja sezone u Super Ligi ostala su samo 4 kola, a ova ekipa trenutno se nalazi na 2. poziciji.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje