petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi u obe mreže i 10. put u nizu?!

Sa početkom od 17 časova na programu je utakmica između Fenerbahčea i Trabzonspora koja će se odigrati u sklopu 6. kola turske Super Lige.

Fenerbahče se trenutno nalazi na 2. poziciji jer je od početka sezone, tačnije na 5 odigranih utakmica, osvojio 11 bodova i zabeležio 3 pobede i 2 remija.



Trabzonspor je ovu sezonu započeo dosta loše, ostvarivši 1 pobedu, 2 remija i 2 poraza, te se sada sa svega 5 bodova nalazi na 15. poziciji.

Međusobne utakmice: Fenerbahce – Trabzonspor (www.flashscore.com)

Ono što je zanimjivo u vezi Fenerbahčea i Trabzonspora jeste njihova međusobna istorija. Naime, i jedna i druga ekipa je uspela da postigne bar jedan gol na svakoj od prethodnih 9 utakmica, tj. na svakom njihovom susretu odigranom između maja 2017. i juna 2020. godine.

Samim tim, svaki put je bio dobitan “GG“, a ako mislite da će se taj niz nastaviti, ovaj tip možete odigrati po kvoti 1,70. Sa druge strane, za prekid niza i tip “NG“ se nudi kvota 2,20.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje