petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost loše počeo sezonu, a oslabljen i danas!

Od 19 časova u okviru Švedske Prve lige, sastaju se ekipe Sirius i Kalmar, a meč se igra u okviru 4.kola prvenstva.

Ekipa Siriusa novi prvoligaš odlično je ušla u novo prvenstvo i na tri meča ima skor 2-0-1, na gostovanjima su savladali 0:2 ekipe Djurgardena i Norrkopinga, dok su na domaćem terenu poraženi od Goteborga idetntičnim rezultatom.

Kalmar je trenutno na poslednjem mestu jer su iz tri meča osvojili samo jedan bod, na domaćem terenu porazi od Jonkopingsa 1:3 i Elfsborga 1:5 i osvojen boda na gostovanju kod ekipe Hammarby 1:1. Pred ovaj meč njihov trener neće moći da računa na nekoliko bitnih igrača, najpre u odbrani, neće nastupiti čileanac Biskopović (odigrao prva dva meča, prošle sezone 28/0), kao ni na Agardiusa (ove sezone nije igrao, prošle 12/0/2), u veznom redu nedostajaće jedan od nosilaca igre, najstariji od braće Elm, Viktor (prošle sezone na 28 mečeva,jedan gol i asistencija), dok će u napadu nedostajati senegalac Diouf (prošle sezone backup napadač 7/2, dok ove sezone standardno igra na poziciji napadača).

Međusobno su se sastali samo jednom u kupu, 2011-te godine, slavio je Kalmar sa 0:1.

Loš start Kalmara i odlična za ekipu Siriusa dovoljan su razlog da uz izostanke kod gostiju predložimo da u današnjem meču odigrate na pobedu domaćina, ukoliko i vi smarate da je to realan scenario možete naplatiti kvotu 2,05.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje