petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Važna utakmica za goste koji pobedom mogu u nokaut fazu, domaćin otpisan!

Od 16:00 časova na programu je meč Azijske Lige šampiona, a sastaju se uzbekistanski tim Bunyodkor i saudijski klub Al Ahli Sc.

Šampion Uzbekistana, ekipa Bunyodkora je poražena na uvodna četri meča grupne faze, tako da je ostala bez šansi za prolazak u narednu rundu. Na domaćem terenu savladao ih je Zob Ahan 0:2 i Al Ain 2:3, dok su na gostovanjima poraženi od Zob Ahan 2:1 i od Al Ahli SC sa 2:0.

Al Ahli SC se posle četri odigrana kola nalazi na prvom mestu grupe sa 8 bodova, 2-2-0 skor, drugoplasirani Zob Ahan ima 7, a Al Ain 6 bodova. Pobeda u današnjem meču gotovo sigurno bi ih odvela u drugu fazu takmičenja.

U prvom međusobnom meču odigranom u februaru, slavio je Al Ahli sa 2:0, iako su gosti imali čak 26 udaraca ka golu domaćina, a golman Al Ahlija je briljirao sa 11 odbrana.

Slaba motivacija domaćina koji nema nikakvih šansi za prolaz,a uz to nije najbolje startovao ni u domaćem prvenstvu gde su posle 7.kola na sedmom mestu i gost kojeg pobeda vodi u narednu fazu trebalo bi da budu dovoljni razlozi da kladioničari odigraju na pobedu gosta, ekipe Al Ahli SC, kvota na 2 je 1,60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje