sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti bliži pobedi, zbog kvaliteta i izostanaka u redovima domaćina

Večeras se od 00:15 igra meč 1/8 finala Kopa Libertadores takmičenja, a sastaju se paragvajski predstavnik Cerro Porteno i brazilski tim Palmeiras.

Ekipa Cerro Porteno je takmičnje u G grupi završila na 2.mestu sa osam osvojenih bodova i gol razlikom 5:4. Na domaćem terneu igrali su mnogo bolje i zabeležili su dve pobede i jedan poraz uz gol razliku 4:2.

Izostanci: prvi strelac tima R.Morales (7/8/1), napadač Sergio Diaz (7/2/0), potom nema defanzivaca Rolona (11/2/0), Franca (6/0/2), a nema ni novog pojačanja Mateusa Goncalvesa (0/0 – napad)

Ekipa Palmeirasa je grupnu fazu takmičenja završila na dominatan način sa svih šest pobeda uz gol razliku 25:3. U gostima samo jedan primljen gol je znak kvaliteta i dominacije ovog tima. Očekuje se da probaju već večeras da reše pitanje prolaska u narednu rundu, a kranji cilj je svakako trofej.

Izostanci: nema izostanaka važnih igrača

Mišljenje urednika: Očekujemo jednostaran meč gde će Palmeiras dominirati u posedu, dok će domaćin pokušati da preko kontranapada uradi nešto više, izostanak nekoliko važnih igrača sigurno neće olakšati posao domaćinu pa i tu vidimo prednost gosta, a naš predlog je pobeda Palmeirasa po kvoti 1,60.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje