četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 12. mart

Nastavljamo sa predlozima za kartone. Za danas smo pronašli jedan meč na kojem bi moglo da bude dosta kartona.

15h Fulam-Arsenal

Londonski derbi, sam epitet ovog meča nosi sa sobom dovoljnu dozu tenzije. Nisu ovo sad neki preveliki rivali,ali dovoljna je činjenica da su iz istog grada. Svako želi da pobedi svog rivala iz grada, to je više stvar prestiža, pogotovo kad je ovakav odnos snaga.

Sigurno da će Fulam ući jako motivisan u ovaj meč, ne samo zbog prestiža u Londonu, već i zbog činjenice da igraju protiv rivala koji je prvi na tabeli. To je dovoljan motiv. Fulam je dosta nedisciplinovana ekipa. Oni u proseku ove sezone dobijaju 2.46 kartona po meču i po tom parametru su drugi u ligi, s tim što prvoplasirani Kristal Palas ima i utakmicu više, tako da je vrlo lako moguće da Fulam preuzme prvo mesto nakon ovog kola. Ima Fulam u svojim redovima dovoljno grubih i prljavih igrača koji bi mogli da dobiju kartone i poguraju ih ka prvo mestu.

Arsenal nije toliko nedisciplinovana ekipa, oni su po broju kartona u donjem delu tabele, sa prosekom od 1,86 kartona po meču,ali u poslednje vreme Arsenal itekako zna da dobije dosta kartona, pogotovo kada meč ne ide u njihovu korist, što je donekle i normalno. Bore se za titulu, svaki bod tj svaka pobeda je bitna i čim ne ide u njihovu korist raste nervoza. Ima Arsenal takođe dosta priljavih igrača koji bi mogli da dobiju kartone. Ne sme se zaboraviti i duel Mitrović-Džaka, tu bi moglo takođe da bude kartona.

Ovaj meč će suditi Coote, koji ove sezone ima prosek od 3.77 kartona po meču.

Predlog: više od 3.5 kartona na meču @ 1.71 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje