petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti su favoriti, ali je tradicija na strani domaćina!

Ekipe Atletico Atlanta i Almirante Brown sastaće se ovog ponedeljka, u terminu od 20 sati i 5 minuta, a reč je o meču 20. kola argentinske Primere Nacional.

Atletico Atlanta je u dosadašnjem toku sezone ostvario 6 pobeda, 8 remija i 4 poraza zbog čega nakon 18 odigranih kola ima 26 poena i zauzima 9. mesto na tabeli.

Almirante Brown, sa druge strane, ima 33 boda i trenutno se nalazi na liderskoj poziciji. Do sada je upisao 10 pobeda, 3 remija kao i još 5 poraza.

Međusobne utakmice: Atletico Atlanta – Almirante Brown (www.flashscore.com)

Iako je Almirante Brown u mnogo boljoj formi, zbog čega sada zauzima i sam vrh tabele, ne bi trebalo izostaviti podatak da je Atletico Atlanta došao do pobede na svakoj od prethodnih 7 međusobnih utakmica i to uz ukupno 11 postignutih i samo 1 primljen gol.

Za nastavak te serije pobeda, odnosno 8. vezani trijumf Atletico Atlante nudi se kvota 3,40 dok se tip “W1“ plaća kvotom 2,20. Šta vi mislite, hoće li domaćin osvojiti nova 3 boda ili će se navedeni niz konačno prekinuti?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje