utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti traže direktan plasman u PL

Jedan od zanimljivijih susreta u sklopu 45. kola drugog ranga engleskog fudbala „Championship“ biće i duel između ekipa, Hull i Cardiff. Popularnim „Tigrovima“ ova utakmice ne znači mnogo, dok je gostima trijumf itekako neophodan…

HULL – CARDIFF

HULL na dva kola pre kraja prvenstva zauzima osamnaestu poziciju na tabeli, opstanak je osigurao, tako da „Tigrovima“ preostaje samo da „odrade“ poslednja dva susreta. Ne važe za jedne od boljih domaćina u ligi, jer imaju polovičan skor od sedam poraza i pobeda uz osam nerešenih ishoda. Na ovom meču neće moći da računaju na: J.Weir, Evandro, M.Odubajo.

CARDIFF je uoči ovog kola nalazio na drugoj poziciji na tabeli (koja direktno vodi u viši rang takmičenja), ali ih je Fulham (zahvaljući pobedi protiv ekipe Sanderlend 2-1 u prvoj utakmici ovog kola), pretekao na lestvici. Tako da, Cardiff trenutno ima dva boda manje od Fulham-a (i utakmicu manje od njih), te im je pobeda na ovom susretu neophodna kako bi ponovo stigli do toliko željenjog, drugog mesta na tabeli. Za goste neće zaigrati: J.Richards.

Predlog za tipovanje:

Domaćem timu predstojeći duel nije od velike važnosti, za razliku od gostiju kome su tri boda sa ovog gostovanja izuzetno bitna, te verujemo da je Cardiff bliži pobedi na ovom susretu, a pored toga jedan su od najboljih timova kada su gostovanja u pitanju (dvocifren broj pobeda).

„2“ – @2.25

Utakmica je na programu 28. aprila sa početkom od 16:00.


 

Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje