sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – (subotnje utakmice)

Nacionalni šampionati širom Starog kontinenta ušli su u samu završnicu, pa tako i nemačko prvenstvo „Bundesliga“, gde je ovog vikenda na programu 32. prvenstveno kolo…

BAYER LEVERKUSEN – STUTTGART

BAYER LEVERKUZEN koji se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli (ima meč manje od četvrtoplasiranog tima Hoffenheim-a, koji je svojom utakmicom protiv Hannover-a u petak i otvorio ovo kolo), ima sada bod manje u odnosu na mesto koje vodi u Ligu  Šampiona naredne sezone, pa je tako „Farmaceutima“ ova utakmici izuzetno važna u njihovoj „borbi“ za plasman u ovo takmičenje. Protiv ekipe Stuttgart-a ima dobru seriju rezultata na svom terenu, jer su slavili na predhodnih 6 od 7 duela odigranih pred svojim fanovima. Biće oslabljeni neigranjem: Wendell, J.Tah, J.Pohjanpalo, B.Leno, C.Aranguiz.

STUTTGART sa druge strane, je bezbedan što se opstanka tiče i relativno malim šansama da se domognu neke od pozicija koje vode u evropska takmičenja naredne sezone. Na gostovanjima ne igra dobro, jer su pretrpeli čak 10 poraza na 15 odigranih duela do sada. Za „Švabe“ na ovoj utakmici neće nastupiti: C.Mane, A.Beck, M.Zimmermann.

Predlog za tipovanje:

„1“ – @1.45

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „BayArena“.

 

SCHALKE – BORUSSIA MONCHENGLADBACH

SCHALKE se nalazi na drugom mestu na tabeli i u sjajnoj su poziciji da obezbede učešće u Ligi Šampiona za narednu sezonu. Eventualnim trijumfom zadržali bi i vicešampionsko mesto, što je veliki uspeh za ovaj tim koji je proteklu sezonu završio tek na desetom mestu. Za domaći tim neće zaigrati: A.Baba, M.Nastasić, B.Embolo, M.Meyer.

BORUSSIA MONCNEHGLADBACH ima četiri boda manje u odnosu na mesto koje vodi u Ligu Evrope, pa je gostima neophodan pozitivan rezultat sa ovom meča kako bi do njega i stigli do kraja prvenstva. „Koltovi“ na gostovanjima igraju efikasne duele, jer na njihovim susretima vidimo po 3.06 golova po meču. Za goste neće nastupiti: M.Doucoure, P.Hermann, R.Oxford, F.Johnson, R.Bobadilla, J.Vilalba.

Predlog za tipovanje:

„3+“ – @1.85

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Veltins Arena“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje