petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti su već prežaljeni na ovom meču?

Jedan od parova 14. prvenstvenog kola Prve lige Nemačke „Bundesliga“ biće i utakmica između ekipa, Schalke i Koln.

Schalke se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli (koja direktno vodi u Ligu Šampiona) sa do sada 24 osvojena boda. Trenutno su među timova sa najboljom formom u ligi, jer su neporaženi na predhodnih sedam prvenstvenih duela. Pred svojim fanovima igraju dosta dobro, na sedam utakmica ostvarili su četiri trijumfa uz pozitivnu gol razliku +5. Na ovom susretu trener domaćih, D.Tedesko neće moći da računa na: A.Harit, E.Insua, T.Kehrer, N.Bentaleb.

Koln uoči ovog meča zauzima ubedljivo poslednje mesto na prvenstvenoj lestvici (koje direktno vodi u niži rang takmičenja) sa svega 2 osvojena boda i katastrofalnom gol razlikom 4:25. Ujedno imaju i najslabiji napad, odnosno najgoru odbranu u čitavom šampionatu. Na gostovanjima za sada imaju skor od 6 poraza, jedno remija i bez ostarenog trijumfa, sa svega jednim dati i 14 primljenih golova. Za popularne „Jarčeve“ na ovom meču neće igrati: J.Cordoba, J.Hector, M.Hoger, S.Zoller, D.Heintz, C.Clemens, D.Maroh, M.Risse.

Predlog za tipovanje:

Gledajući sve aspekte, veliki favorit za pobedu na ovom meču je svakako domaći tim i sve osim njihove sigurne pobede predstavljalo bi veliko iznenađenje. Ipak, ne verujemo da će se to desiti, već da će Schalke pred svojim navijačima doći do sigurnog trijumfa i nova tri boda.

„1“ – @1.47

Utakmica je na programu u subotu od 18:30 na stadionu „Veltins Arena“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje