petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Farmaceuti“ protiv „Milionera“

U derbi susretu 14. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“ sastaju se timovi, Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund.

Bayer Leverkusen se uoči ovog kola nalazi na šestoj poziciji na tabeli (koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope) sa do sada 20 osvojenih bodova. „Farmaceuti“ se nalaze u dosta dobroj formi, jer nisu pretrpeli poraz na predhodnih devet takmičarskih utakmica (u prvenstvu i nacionalnom kupu). Trenutno imaju treći najefikasniji napad u ligi sa 26 postignutih golova, ali im odbrana nije „pouzdana“ sa do sada 18 primljenih pogodaka. Ove sezone na svom terenu imaju skor od 3 pobede i isto toliko remija, bez ijednog poraza za pozitivnom gol razlikom 15:7. Na ovoj utakmici za domaći tim neće nastupiti: D.Kohr, S.Bender, T.Jedvaj, V.Yurchenko.

Borussia Dortmund koja je sjajno otvorila novu sezone, trenutno se nalazi u velikom rezultatskoj krizi, jer su na poslednjih 10 takmičarskih utakmica (prvenstvo, kup i Liga Šampiona) pobedili samo na jednoj utakmici (protiv Magdeburga u kupu).  Velikih problema imaju u odbrani gde su primili najmanje po jedan pogodak na predhodnih 12 od 13 susreta. Koliko je njihova odbrana „porozna“ videlo se u prošlom kolu, gde su odigrali 4:4 u derbiju protiv Šalkea, iako su u jednom trenutku imali čak četiri golova prednosti. Najbolji deo tima je svakako napad, trenutno su najefikasniji tim u celom prvenstvu sa 33 postignuta pogotka. „Milioneri“ će biti oslabljeni neigranjem: R.Burki, A.Isak, S.Rode, M.Reus, E.Durm, P.E.Aubameyang, L.Piszczek, J.B.Larsen.

Predlog za tipovanje:

Trenutna forma i „momentum“ je svakako na stani domaćeg tima, a i podatak da dvojica ponajboljih fudbalera gostiju – M.Reus i P.E.Aubameyang kao i prvi golman ekipe R.Burki neće nastupiti na ovom meču, prednost za trujumf se daje „Farmaceutima“. Ipak, kako je reč o susretu ekipa koje igraju otvoren i efikasan fudbal, odnosno gde je defanziva u „drugom planu“, očekuje se jedna lepa „fudbalska predstava“ u kojoj golovi „ne bi smeli“ da izostanu.

„GG3+“ – 1.65

Utakmica je na programu u subotu od 15:30 na „BayArena“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje