ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Haos nakon poraza: Potukli se golman i Neymar, policija intervenisala u Španiji

Nakon još jednog evropskog kraha i eliminacije u osmini finala Lige šampiona, haos u PSG-u!

Kako javljaju mediji, Donaruma i Neymar, krivci za prva dva gola Reala, potukli su se u svlačionici, optužujući jedan drugog da su krivi za poraz u Madridu.

Donaruma je kod prvog pogotka loše dodao loptu, dopustivši Benzemi da ga omete, uz kontakt, dok je Nejmar kod drugog izgubio posed i otvorio akciju rivalu…

Real je sinoć pobedio „Svece“ 3:1 i nadoknadio poraz iz Pariza (1:0), i to iz dvojke u keca.

Brazilac i italijanski golman su prvo ušli u verbalni, a zatim u fizički sukob, dok su ih saigrači razdvajali. Međutim, to nije bio jedini incident u svlačionicama.

„Marka“ piše da je Donaruma odmah nakon meča žestoko izvređao sudijski tim, lupao nogom u vrata, a da je zatim pretio članu Realovog obezbeđenja koji je telefonom snimao incident. Navodno, snimak je izbrisan na molbu sportskog direktora PSG-a Leonarda.

Nedugo zatim u službene prostorije je uleteo i predsednik PSG-a Naser Al Kelaifi, a navodno je morala da interveniše i policija, jer je, kako navodi „Marka“, prvi čovek „svetaca“ takođe vređao Realovo obezbeđenje, uzvikujući: „Ubiću vas„.

Holandski sudija Dani Makeli u izveštaju je opisao deo incidenata: „Posle meča, predsednik i direktor PSG-a su se agresivno ponašali i pokušali da uđu u sudijsku svlačionicu. Predsednik PSG-a je namerno slomio zastavicu jednog od pomoćnih sudija.“

Da li smatrate da je PSG imao pravo da se ljuti na sudijske odluke?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje