petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejntsi – Detroit Lajonsi – Najava utakmice

Superdom u Nju Orleansu biće poprište utakmice između domaćih Sejntsa i gostujućih Lajonsa. Kladionice vide Detroit kao favorita sa kvotom 1,45 dok je margina za poene postavljena na 48,5.

Jako bitan meč za Nju Orleans koji igra u najgoroj diviziji u čitavoj ligi. U ovom trenutku Atlanta je prva sa skorom 5-6, a isto toliko ima i Nju Orleans. Svaki meč do kraja regularnog dela je bitan.

Mi ovde vidimo jedan debeli minus. Nju Orleans je jedno od većih razoračanje ove godine. Došao je Derik Kar da spase ovu franšizu, a on ju je samo unazadio. Ima Nju Orleans na papiru sasvim korektan napad i moćnu odbranu, no napad ne postiže poene. Derik Kar kao vođa napada nije uspeo da postigne tačdaun u poslednjih 20 poseda Nju Orleansa i to sve govori. Nakupilo se dosta tenzije u redovima NJu Orleansa i to se na terenu vidi. Na sve to došle su i povrede koje su neizostavni deo NFL lige i pitanje je kako će Nju Orleans do poena.
Što se Detroita tiče blagi pad forme, što je normalno. Igrao je Detroit fenomenalan fudbal, no u poslednje dve utakmice to izgleda jako jako loše. Da, jesu uspeli da dobiju Čikago no to je bila puštena utakmica, a potvrda da je Detroit u padu bio je meč protiv Grin Beja. Džared Gof u poslednje dve utakmice ima šest izgubljenih lopti i sa takvom igrom Detroit ne može do poena. Ono što Gof ne voli jeste jak pritisak, a tu je upravo Nju Orleans među boljim timovima. Sigurno je da će mu biti teško.

Kao što smo rekli vidimo under ovde. Nju Orleans ne postiže poene u kontinuitetu, a odbrana je više nego solidna i sposobna je da zadrži sve nalete Gofa koji u poslednje vreme ne igra dobro.

Predlog za klađenje: Manje od 48,5 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje