petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li Australijanci ponovo biti efikasni?

U okviru trećeg kola australijske NPL Queensland lige odigraće se meč između Peninsula Powera i Brisbane Roara U21 koji je na programu u utorak od 10:30.

Peninsula Power se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji pošto je u prva dva kola pretrpeo poraze od Sunshine Coast Wanderersa (1:2) i Brisbane City (0:2).

Brisbane Roar U21 je zabeležio poraz od Brisbane Citya (0:1) i remi protiv Gold Coast Uniteda (0:0) zbog čega sada ima jedan bod više od domaćina i zauzima 10. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Peninsula – Brisbane U21 (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobnih utakmica, koje su odigrali od oktobra 2020. i jula 2022. godine, igrači Peninsula Powera i Brisbane Roara U21 su bili izuzetno raspoloženi za postizanje golova te su se tokom tog perioda mreže zatresle ukupno 21 put. To je bilo dovoljno da na svih 6 mečeva prođe “GG3+“, a za nastavak navedenog niza nudi se kvota od oko 1,60.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by jorono from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje