petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li broj pogodaka biti u istom opsegu i ovog puta?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 19. kola irske Premier Division u kojoj će se sastati Drogheda i Finn Harps.

Drogheda je od početka sezone uspela da sakupi ukupno 26 poena, ostvarivši 7 pobeda, 5 remija i 6 poraza, te u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli.

Finn Harps, sa druge strane, ima 20 bodova i zauzima 8. mesto na tabeli, dok nas vom kontu ima ukupan učinak od 5 pobeda, 5 remija kao i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Drogheda – Finn Harps (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih prethodnih susreta, Drogheda i Finn Harps su u poslednje tri godine odigrali ukupno 8 međusobnih utakmica, a interesantno je da smo na svakoj od njih mogli da vidimo najmanje 1, a najviše 2 pogotka.

Samim tim, svaki put su bili prolazni tipovi “0-2“ i “1-2“, koji se plaćaju solidnim kvotama od 1,80 i 2,05. Šta vi mislite, hoće li irski prvoligaši biti neefikasni i na 9. vezanom susretu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje