četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li domaćin nastaviti niz od 9 pobeda protiv ovog rivala?

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica 25. kola irske Division 1 u kojoj će Longford Town ugostiti Athlone Town.

Longford Town se trenutno nalazi na 4. poziciji sa ukupno 33 osvojena boda, a na svom kontu ima skor od 9 pobeda, 6 remija i 6 poraza.

Athlone Town je ostvario samo 1 pobedu, uz 2 remija i čak 18 poraza pa na današnju utakmicu stiže sa svega 5 bodova i kao poslednji tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Longford – Athlone (www.flashscore.com)

Uzimajući u obzir ostvarene rezultate u dosadašnjem toku sezone, kao i činjenice da je Longford solidan na svom terenu, a Athlone ubedljivo najgori gost u ligi sa svih 10 poraza, jasno je zašto kladionice favorizuju domaćina. Uz sve to, na strani Longford Town-a danas će biti i tradicija, odnosno niz od ukupno 9 pobeda protiv ovog rivala.

Ukoliko mislite da će Longford Town doći do pobede i na današnjem susretu, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,48, dok se kombinacija “1&D2+“ plaća kvotom 1,68.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje