subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li golmani biti u problemu i ovog puta?

Sa početkom od 23 sata i 30 minuta na programu je meč 26. kola čileanske Primere Division između ekipa Universidad De Chile i Audax Italiano.

Universidad De Chile se u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji, sa ukupno 34 boda, dok na svom kontu ima skor od 9 pobeda, 7 remija kao i 7 poraza.

Audax Italiano je, sa druge strane, upisao 11 pobeda, 8 remija i 5 poraza te sada ima 41 osvojen poen i zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: U. De Chile – A. Italiano (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između Universidada i Audaxa, možemo da primetimo da su se na njihovim susretima redovno tresle obe mreže. To je bio slučaj na svakoj od prethodnih 7 utakmica na kojima su postigli ukupno 25 pogodaka, a u proseku 3,57 gola po meču.

Ukoliko mislite da će Universidad de Chile i Audax Italiano nastaviti sa efikasnim okršajima osmi “GG“ u nizu možete ispratiti po kvoti 1,90, dok se za “3+“ i “GG3+“ (koji su prošli 6 od 7 puta) nude kvote 2,25 i 2,70.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje