utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li nastaviti dominantnu seriju protiv ovog rivala?

U okviru 20. kola beloruske Vysshaya Lige za rezerve odigraće se utakmica između Gomela i Dinamo Minska. Ovaj duel je na programu od 14 sati po našem vremenu.

Gomel 2 je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 9 pobeda, 4 remija i 4 poraza te se uoči današnjeg duela, sa ukupno 31 bodom, nalazi na 6. poziciji.

Dinamo Minsk ima ukupno 48 poena i zauzima 1. mesto na tabeli jer je na prethodnih 19 utakmica ostvario čak 15 pobeda, 3 remija kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: FC Gomel 2 – Din. Minsk 2 (www.flashscore.com)

Gledajući rezultate sa prethodnih susreta Gomela 2 i Dinama 2 možemo da primetimo da je mnogo više uspeha imao današnji gost. Naime, tim iz Minska je zabeležio pobedu na svakom od prethodnih 7 susreta, a pritom je postigao ukupno 16 i nije primio niti jedan jedini gol.

Novi trijumf Dinama 2 se plaća kvotom 1,60, a interesantan izbor bi, u skladu sa tradicijom, takođe mogli da budu tipovi “SP2“ (pobeda bez primljenog gola) i “2&0-3“ (pobeda uz najviše 3 gola na meču). Srećno, za šta god se odlučite.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje