petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li “NG“ biti dobitan i 10. put u nizu?

Ekipe Khaitan SC i Al-Kuwait sastaće se ovog petka, sa početkom od tačno 21 čas po našem vremenu, a u pitanju je utakmica 12. kola Premier League Kuvajta.

Khaitan je od početka sezone sakupio samo 6 bodova, ostvarivši 1 pobedu, 3 remija i čak 7 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima poslednje, 10. mesto na tabeli.

Al-Kuwait se, sa druge strane, nalazi na 3. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 20 osvojenih poena te učinak – 5 pobeda, 5 remija i samo 1 poraz.

Međusobne utakmice: Khaitan – Al Kuwait (www.flashscore.com)

Što se tiče direktnih okršaja ova dva tima, možemo da primetimo da se ni na jednom od poslednjih 9 međusobnih susreta nisu zatresle obe mreže, tj. svaki put je bar jedan golman ostao nesavladan. Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata, tip “NG“ je bio dobitan na svakom od navedenih 9 utakmica, a ukoliko mislite da će tako biti i večeras isti možete ispratiti po kvoti 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje