četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li oba tima postići bar jedan gol i 10. put u nizu?

U okviru petog kola ruske FNL, tj. druge lige, odigraće se i meč između Volgara i Yeniseya. Taj duel je na programu od 17 sati po našem vremenu.

Volgar-Astrakhan se u ovom trenutku nalazi na 8. poziciji, pošto je na prethodna četiri meča sakupio 7 bodova i ostvario 2 pobede, 1 remi i 1 poraz.

Yenisey je zabeležio 2 pobede i još 2 remija, bez ijednog poraza, zbog čega se uoči današnjeg susreta nalazi na 2. poziciji sa 8 poena.

Međusobne utakmice: Volgar-Astrakhan – Yenisey (www.flashscore.com)

Već smo pisali o nedostatku pogodataka na međusobnim susretima SKA Khabarovska i Baltike, a kada je reč o ekipama Volgara i Yeniseya situacija je potpuno drugačija. Naime, ove dve ekipe su uspele da postignu ukupno 31 gol na poslednjih 9 susreta, što nam daje prosek od 3,4 gola po meču. Zahvaljujući tome, tip “GG“ (1,95) je prošao na svih 9 mečeva, dok smo “3+“ (2,20) i “GG3+“ (2,60) mogli da naplatimo čak 8 od 9 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje