četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li podeliti bodove i 6. put zaredom?

U okviru 20. kola škotskog Premiershipa odigraće se utakmica između Heartsa i Ross Countya. Taj duel je na programu u terminu od 16 časova.

Hearts se trenutno nalazi na 3. poziciji, do sada je osvojio ukupno 33 boda, dok iza sebe ima skor od 9 pobeda, 6 remija kao i 4 poraza.

Ross County, sa druge strane, ima samo 18 poena i zauzima 10. mesto na tabeli. Na prethodnih 19 utakmica ovaj tim je upisao samo 4 pobede, 6 remija i čak 9 poraza.

Međusobne utakmice: Hearts – Ross County (www.flashscore.com)

Ono što možemo da primetimo, kada su u pitanju međusobni okršaji ovih dveju ekipa, jeste to da je svaka od poslednjih 5 utakmica završena nerešenim ishodom, od čega 3 puta rezultatom 0:0, a po jednom rezultatima 1:1 i 2:2. Ukoliko mislite da će ovaj niz biti nastavljen šesti vezani “X“ možete odigrati po kvoti 3,70, a nešto realniju varijantu “P/K X“ po kvoti 1,85. Koji rezultat ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje