utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoćemo li videti bar 4 gola i 8. put u nizu?

Sa početkom od 16 časova odigraće se utakmica finskog Kakkonena, odnosno trećeg ranga takmičenja, između ekipa Kemi City i GBK Kokkola.

Kemi City se nakon 11 odigranih kola nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji u grupi C, dok na svom kontu ima 6 bodova i skor od 2 pobede i 9 poraza.

GBK Kokkola ima isti broj poena kao i domaćin, uz skor od 1 pobede, 3 remija i 7 poraza, ali se uoči današnjeg duela nalazi na samom dnu tabele, tj. 12. mestu.


Međusobne utakmice: Kemi City – GBK Kokkola (www.flashscore.com)

U periodu od maja 2014. do juna 2021. godine ekipe Kemi City i GBK Kokkola su se sastale 7 puta, a za to vreme su uspele da postignu ukupno 29 pogodaka ili u proseku nešto više od 4 po meču. S obzirom na to da smo na svakoj od navedenih utakmica videli bar 4 gola kao logičan izbor, uzimajući u obzir tradiciju, nameće se tip “4+“ po kvoti 2,20. Šta vi mislite, hoće li niz biti nastavljen?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje