utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, Danska liga: predlozi za 10. oktobar

Esbjerg će danas imati svoju poslednju obavezu u hokejaškoj ligi šampiona na gostovanju Manhejmu, Odense i Alborg neće igrati danas, ali će ostali timovi igrati 4 utakmice 11. kola. U dosadašnjem delu sezone lidersku poziciju sa 21 bodom dele Herning i Rungsted. Sa 6.5 gola po utakmici najefikasniji su susreti Herleva, a prati ga Herning sa 6.3. Najviše bodova j od pojedinaca prikupio Kanađanin Gibson iz redova Sonderjyskea koji je postigao 9 gola i upisao 4 asistencije. Evo i dva predloga za današnje utakmice, a tipovi i kvote su iz sportske kladionice MaxBet:

19:00 Frederishavn – Hvidovre G+1.5 kvota @1.65 (Domaćin je jako nepredvidiv tokom cele sezone, a mnogo lošije partije su mu na gostujućem terenu. Hvidovre je poslednji tim na tabeli, ali je na svakom od svoja 4 gostovanja postigao minimum 2 gola, pa su velike šanse da mu to i sad pođe za rukom).

19:00 Sonderjyske – Herlev G+1.5 kvota @1.65 (Ko prati hokej verovatno mu je ovaj predlog nejasan, zbog jake odbrane domaće ekipe, ali je Herlev ekipa koja se ne libi da otvoreno uđe u utakmicu i svakako sa 2.5 golova po utakmici, ovde ima šanse da dođe do bar 2 gola).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje