utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, liga šampiona: predlozi za 10. oktobar

Centralnu ulogu u današnjoj hokejaškoj ponudi će imati 10 utakmice hokejaške lige šampiona. U pitanju je poslednje kolo, pa će za mnoge od njih današnji mečevi biti revijalnog karaktera, pošto je njihova sudbina već poznata. Sa druge strane, za mnogima timove će današnje utakmice biti najvaznije, tako će Cugu i Trinecu danas biti dovoljano da izbegnu poraz, a Bern mora pobediti Mauntfild kao domaćin, kako bi obezbedio prolaz u narednu fazu. Evo i predloga za dve utakmice,a tipovi i kvote su iz sportske kladionice MaxBet:

Oba današnja predloga se odnose na utakmice iz grupe D u kojoj se Manhaim već plasirao dalje sa 12 osvojena boda, a Trinec i HV71 će u direktnom duelu doneti drugog tima koji se plasirao u narednu fazu. Bolju poziciju pred današnju utakmicu ima Trinec koji ima dva boda više i bitno mu je samo da izbegne poraz na svom terenu. Esbjerg nije prošao u narednu fazu niti je osvojao bodove.

18:00 Trinec – HV71 2TGG kvota @2.60 (Direktna borba za nokaut fazu, dva tima koji su u sve boljoj formi. Ako će se u prvom periodu odmeravati snage, treba se nadati da će se tokom utakmice igra rasplamsati, a pošto su rivali ujednaceni, moguće je da u drugom periodu vidimo golove na obe strane).

19:30 Mannheim – Esbjerg 1 i ug+5.5 kvota @1.60 (Manhaim je lider grupe i danas ne bi trebao da ima problema u potvrdi 1. mesta u grupi, a protivnik mu je tim koji nije osvojio ni jedan bod u grupi. Stil igre dva tima nagoveštava otvorenu igru i dosta golova, a mogo više u golu gostujućeg tima).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje