četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej, prijateljske utakmice: predlozi za 9. avgust

Nastavljamo sa predlozima i tako se kroz prijateljske utakmice upoznajemo sa najboljim ekipama, koje ćemo pratiti kroz regularni deo sezone, a posle i plej of kada će se voditi presudne bitne za prvake država. Danas je na programu, daleko manje utakmica nego juče, ali smo odvojili 3 interesantnih predloga za danas:

14:30 Lango – CSKA M. 2 i ug+4.5 kvota @1.60 (Velika razlika u kvalitetu je manifestovana i sinoć kada je CSKA M. slavila protiv Lozane sa čak 8:0. Ovde sve zavisi od želje Moskovljana, pobedu ne treba dovoditi u pitanje, ali treba očekivati i ubedljivu igru sa puno golova).

15:00 Dinamo Riga – Podolsk ug-6.5 kvota @1.30 (Jako retko se dešava da ova dva tima budu over na ovoj granici, a na poslednjih 5 medjosobnih okršaja nije bilo više od 5 golova).

19:30 Servet – Njitra WFT1 kvota @1.50 (Dva tima posle startnih poraza, jure prvu pobedu u prijateljskim duelima. Servet je favorit danas, ali je još sigurnija varijanta odigrati osim pobede u regularnom delu i moguću pobedu posle produžetaka).

Sve pomenute utakmice i kvote mozete naći u sportskoj kladionici MaxBet 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje