sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Srbić želi medalju i da upozna Đokovića

Još 5 dana je ostalo do početka OI u Tokiju. Osim velike želje da medaljom obraduje Hrvatsku, gimnastičar Tin Srbić ima veliku želju da upozna prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i žao mu je što zbog Korona ograničenja neće moći da pogleda pojedine sportove. Kako prenosi portal Srbijadanas, Tin Srbić je izjavio:

Čuo sam da Novak Đoković ide na Igre. Bilo bi lepo da ga negde sretnem i upoznam, makar na pola minuta. Imao sam veliku želju da gledam uživo sportove koje inače nemam priliku da vidim i žao mi je što zbog ograničenja zbog pandemije pa neću moći. 

Hrvatska se kao i Srbija potajno nada dvocifrenom broju medalja, mada će to biti težak zadatak za obe zemlje, usled snažne konkurencije. Najveće uzdanice Hrvatske za medalje na OI pored Tina Srbića u gimnastici, biće i: braća Sinković u veslanju, teniski muški dubl Pavić – Mektić, muška vaterpolo reprezentacija, Sandra Perković u atletici, Tonči Stipanović i braća Fantela u jedrenju, karatista Ivan Kvesić, kao i trio strelaca Snježana Pejčić, Josip Glasnović i Petar Gorša.


Naslovna fotografija: Ian Flores by Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje