subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

I sedmi put u nizu bez golova sa obe strane?!

Sa početkom od 17 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 20. kola litvanske A Lyge u kojoj će se sastati ekipe Dainava Alytus i Nevezis Kedainiai.

Dainava se uoči današnje utakmice nalazi na pretposlendjoj, 9. poziciji dok na svom kontu ima 14 poena i skor od 4 pobede, 5 remija i 10 poraza.

Nevezis, sa druge strane, ima svega 8 bodova zbog čega zauzima poslednje mesto na tabeli. Od početka sezone je ostvario 2 pobede, 2 remija i čak 15 poraza.

Međusobne utakmice: Dainava Alytus – Nevezis Kedainiai (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da se ni na jednoj od poslednjih 6 utakmica, odigranih u period od juna 2019. do aprila 2021. godine, nisu zatresle obe mreže, odnosno da je svaki put bio dobitan tip “NG“.

Ukoliko mislite da će se ta serija i nastaviti novi “NG“ možete odigrati po kvoti 1,85, a tip “D0“ po fantastičnoj kvoti 5,20 s obzirom na to da su domaćini svaki put ostajali na nuli. Šta vi mislite, hoće li se niz nastaviti ili ćemo ipak videti golove sa obe strane?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje