sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Igre ove sezone i statistika mogu nam doneti naplatu kvote 2,15

Listajući ponudu za mečeve koji se po našem vremenu igraju kasno noći između petka i subote primetili smo meč Meksičke najjače lige, koji se igra od 04:05, a u derbiju začelja sastaju se Mazatlan i Necaxa.

Mazatlan je trenutno poslednji tim lige sa skorom 1 pobeda, 1 remi i 8 poraza uz gol razliku 13:27. Oni su tim koji igra na gol više, vrlo otvoreno i ne čudi ovakva gol razlka i prosek od 4 gola po meču. Kolumbijac Bendeti, igrač iz Obale Slonovače Loba, kao i reprezentativac Paname – Barcenas su igrači koji garantuju golove kod domaćina, a odbrana ne deluje sposobna da protiv bilo kog rivala sačuva svoju mrežu.

Sa druge strane Necaxa je nešto bolje pozicionirana nalaze se na 15.mestu sa 2 pobede,3 remija i 6 poraz uz gol razliku 13:16, što znači da prosečno na njihovim mečevima pada 2,6 gola po meču. Napadači Juan Pablo Domingez i Edgar Mendez deluju kao velika pretnja za odbranu domaćina danas, tako da verujemo da će sigurno do makar jednog gola.

Ono što je jedna jako velika zanimljivost jeste činjenica da je igra GG prolazila na svim domaćim mečevima Mazatlana, kao i nasvim gostovanjima Necaxa, a upravo je igra, uz to na 9 od 10 mečeva Mazatlana videli smo najmanje jedan gol u prvom poluvremenu, kao i na 8 od 11 mečeva Necaxa, tako da po svemu navedenom po nama je idealan predlog ovde igra GG&1P1+ po kvoti 2,15.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje