sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Imamo li “3 za 3“ na zapadu Ukrajine?

Sa početkom od tačno 12 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 17. kola ukrajinske Premier Lige između Minaja i Oleksandrije.

Minaj se posle 16 odigranih kola nalazi na pretposlednjoj, 15. poziciji, pošto je do sada osvojio 14 poena i ostvario 3 pobede, 5 remija i 8 poraza.

Sa druge strane, Oleksandrija se nalazi na petoj poziciji sa ukupno 26 bodova, a na prethodnih 15 mečeva je zabeležila 7 pobeda, 5 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Minaj – Oleksandriya (www.flashscore.com)

Kada bacimo pogled na međusobne susrete Minaja i Oleksandrije, ne računajući kup utakmicu iz decembra 2020. godine, možemo da primetimo jedan vrlo interesantan niz rezultata koji podseća na popularni “3 za 3“. Naime, ova dva tima su osvojila po tri boda u sezonama 2020-21 i 2021-22, nakon čega je na prvom meču iz sezone 2022-23 do pobede došla Oleksandrija. Ako ovaj niz nije slučajnost i saradnja zaista postoji danas bi trebalo da vidimo pobedu Minaja, a za takav scenario se nudi sjajna kvota od oko 3,80. Šta vi mislite o ovom meču? Da li postoji neki vid saradnje?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje