subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Imamo li goleadu na Islandu?

U okviru četvrtog kola islandske Best-deild karle odigraće se utakmica između Keflavika i Vestmannaeyjara, a taj duel je na programu večeras od 19 časova.

Keflavik je ovu sezonu započeo sa ujednačenim učinkom – pobedom nad Fylkirom (1:2), porazom od KR Reykjavika (0:2) i remijem protiv KA Akureyrija (0:0), zbog čega sadad zauzima 7. mesto na tabeli.

Sa druge strane, Vestmannaeyjar ima samo tri boda i zauzima pretposlednju, 11. poziciju, a o sada je zabeležio poraze od Valura (2:1), KA Akureyrija (3:0), kao i pobedu nad Breidablikom (2:1).

Međusobne utakmice: Keflavik – Vestmannaeyjar (www.flashscore.com)

Ono čime mogu da se pohvale i jedna i druga ekipa jeste efikasan napad na njihovim međusobnim susretima, dok odbrane i nisu bile na baš visokom nivou. Na poslednjih 5 mečeva Keflavik i Vestmanneyjar su postigli ukupno 21 gol ili u proseku 4,2 gola po meču, a to je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “GG3+“ koji se sada plaća kvotom 1,63.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje