subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Imamo li goleadu u finalu kupa Mađarske?

U okviru velikog finala kupa Mađarske sastaće se Budafoki i Zalaegerszegi, a taj meč je na programu večeras od 19 sati i 30 minuta.

Budafoki se u ovom trenutku nalazi na 10. mestu u drugoj ligi, sa ukupno 46 bodova. Do finala kupa je stigao zahvaljujući pobedama nad Bolcskeijem (2:1), Szegedom (1:0), Ivancsom (2:1), Kisvardom (2:0) i Vasasom (3:0).

Sa druge strane, Zalaegerszegi ima 34 poena i trenutno zauzima 8. poziciju u prvenstvu Mađarske. U kupu su do sada savladali Kaposvar (2:0), Kazincbarcikai (2:0), Bekescsabu (2:0), Mezokovesd-Zsory (4:1) i Puskas Akademiju (1:0).

Međusobne utakmice: Budafoki – Zalaegerszegi (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe mogu da se pohvale vrlo efikasnim napadom kada je reč o njihovim međusobnim duelima s obzirom na to da su u poslednjih 5 navrata postigli ukupno 23 gola, a na svakom meču bar četiri pogotka. Za nastavak tog niza i novi “4+“ se nudi kvota 2,85, dok se samo “3+“ plaća kvotom 1,70. Koliko golova vi očekujete na ovom meču?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje