subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Imamo li podelu bodova u drugoj ligi Japana?

U petak, sa početkom od tačno 12 časova, odigraće se utakmica 39. kola japanske J2 League u kojoj će Ventforet Kofu ugostiti V-Varen Nagasaki.

Ventforet Kofu se posle 38 odigranih mečeva nalazi na 7. poziciji, a na svom kontu ima 57 poena i skor od 16 pobeda, 9 remija i 13 poraza.

V-Varen Nagasaki je sa druge strane ostvario 16 pobeda, 10 remija i 12 poraza te u ovom trenutku zauzima 6. mesto na tabeli, sa bodom više od domaćina.

Međusobne utakmice: Kofu – V-Varen Nagasaki (www.flashscore.com)

Ono što je zanimljivo kada su u pitanju njihovi međusobni dueli, jeste činjenica da rezultati sa tih mečeva podsećaju na neki vid saradnje. Naime, Kofu i V-Varen Nagasaki su razmenili po tri boda u sezonama 2019, 2021 i 2022, dok smo u sezoni 2020 videli pobedu Kofua i nerešen ishod.

Kako je na prvom meču u ovoj sezoni slavio V-Varen Nagasaki danas bi po principu “3 za 3“ trebalo da vidimo pobedu Kofua, ali po našem mišljenju realniji scenario je poravnavanje rezultata iz sezone 2020 i podela bodova, pošto se i jedni i drugi bore za mesto u play-offu. Tip “X“ se plaća sjajnom kvotom 3,35, dok “P/K X“ možete odigrati po kvoti 1,78.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje