subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Indonežani „obećavaju“ golove u oba poluvremena!

Indonežani će se sastati sutra, u sredu, od 13:30 po našem vremenu u okviru 24. kola prve lige. U pitanju su ekipe Pusamania Borneo i Persib, a upravo ova dva rivala veže jedna interesantna statistika. Naime, iako svi znamo da od Indonežana uvek možemo da očekujemo golove, treba pomenuti da smo na poslednja tri susreta između ova dva rivala mogli da vidimo makar po jedan gol u svakom poluvremenu. Kvota za tip „1P1+&2P1+“ i dalje ne postoji u kladionici MaxBet, ali se nadamo da će se sutra ujutru pojaviti u listi.

Upozoravamo vas da ove dve ekipe nisu toliko efikasne, te na utakmicama Pusamanie Borneo u proseku „pada“ 2,2 gola po utakmici, dok na utakmicama Persiba u proseku viđamo 2,3 gola po utakmici. Najveću pretnju po gol gosta predstavlja svakako Lerby Eliandry Pong Baru, dok najveću pretnju po domaćina predstavlja Raphael Maitimo.

» Persib Bandung – Pusamania Borneo, 2:2 (2:1), 20.05.2017, Indonesia: Liga 1
» Persib Bandung – Pusamania Borneo, 2:1 (1:0), 05.03.2017, Indonesia: President Cup
» Pusamania Borneo – Persib Bandung, 2:1 (1:1), 02.03.2017, Indonesia: President Cup


Za više h2h nizova, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje