subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (21. novembar)

Uprkos tome što se večeras nastavlja Liga šampiona, za vas ćemo ovog utorka da izdvojimo ono najinteresantnije iz druge lige Engleske, a nadamo se da profit na kraju dana neće izostati. Želimo vam puno sreće večeras!

Aston Vila je igrala nerešeno na poslednje 3 utakmice protiv Sanderlenda na svom stadionu, dok je tip „3+“ mogao da se naplati na poslednje tri utakmice između ova dva rivala, bez obzira na to na čijem se stadionu igralo. Kakav ishod očekujete od ovog susreta?

Preston je slavio na poslednje 3 utakmice protiv Bristol Sitija u gostima, a na poslednje 3 utakmice između ova dva rivala viđeno je minimalno tri pogotka. Šta očekujete večeras?

Najviše dva pogotka su viđena na poslednje 4 utakmice između Šefild Junajteda i Fulama, kada je Šefild imao ulogu domaćina. Koliko golova ćemo videti večeras?

Takođe, maksimalno 2 pogotka viđena su na poslednje 3 utakmice između Boltona i Redinga, u slučajevima kada je Bolton bio domaćin. Uz to, Reding je neporažen na poslednjih 6 utakmica protiv Boltona. Šta je po vama najbolja opcija za ovu utakmicu?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje