petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (5. novembar)

Za danas smo izdvojili pet interesantnih utakmica, a svih pet susreta igra se večeras. Nadamo se da će nam statistika pomoći da unovčimo svoje kladioničarsko znanje, a ne preostaje nam ništa sem da vam poželimo mnogo sreće danas!

Votford je postigao najmanje 2 pogotka na poslednjih 6 utakmica na strani u okviru engleske Premijer lige. Hoće li danas postići makar jedan gol protiv Evertona?

Las Palmas je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom gubio na kraju utakmice na 5 od poslednjih 6 ligaških susreta. Hoće li se ovaj scenario ponoviti i danas protiv Real Madrida?

Najmanje tri pogotka viđena su na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica Milana u okviru šampionata Italije. Da li ćemo videti najmanje tri gola i večeras protiv Sasuola?

Volfsburg je igrao nerešeno na poslednjih 6 utakmica u okviru prve lige Nemačke. Hoće li igrati nerešeno i danas protiv Herte iz Berlina?

Sporting je pobedio na 9 od poslednjih 11 utakmica u okviru portugalskog šampionata. Znači li to da će da deklasira i Bragu danas?

Koji su vaši predlozi za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje