nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (1. januar)

Usled novogodišnjih praznika usledila je mala pauza vezana za kladioničarske informacije, ali od danas za vas spremamo nizove koji će vam, nadamo se, biti od koristi.

Danas ćemo pisati isključivo o Izraelcima, te obratite pažnju ukoliko želite da se kladite na neki od ovih mečeva, jer svi kreću uskoro.

FC Ashdod je igrao nerešeno na 5 od poslednjih 6 utakmica pred svojim navijačima u okviru izraelske lige po imenu „Ligat ha’Al“. Očekuje li nas danas novi remi?

Sa druge strane, utakmica Bnei Sakhnin-Hapoel Beer Sheva nam je zapala za oko iz dva razloga. Prvi je taj da je ekipa Hapoel Beer Sheva uspela da dođe do 3 pogotka na poslednje tri utakmice protiv Bnei Sakhnin-a u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas uspeti da postignu makar tri pogotka?

Sa druge strane, treba napomenuti i drugi razlog, a to je da je tip 0-2 bio prolazan na 8 od poslednjih 10 utakmica Bnei Sakhnin-a pred svojim navijačima u okviru gore pomenute izraelske lige. Očekuje li nas danas novi under?

Dakle, kada se svi utisci saberu, vidi se da su statistički nizovi dosta kontradiktorni, te da je nejasno da li je danas logičnije očekivati 0-2 ili 3+, te se postavlja pitanje da li uopšte vredi tipovati bilo šta. Elem, kako god da tipujete, mi vam želimo puno sreće.

Šta vi mislite o današnjoj ponudi?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje