ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (10. februar)

Opet smo nadomak vikenda, a kao i svakog petka, za vas smo izdvojili najinteresantnije nizove iz fudbalskih liga širom Evrope. Srećno!

Espanjol je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednja tri susreta u okviru prve lige Španije. Pored toga, na 5 od poslednjih 6 utakmica kada je Espanjol bio domaćin protiv Real Sosijedada (računajući sva takmičenja) videli smo makar 3 gola na utakmici. Možda deluje pomalo optimistično, ali hoće li tip 1-1&3+ dobitan večeras?

Napoli je neporažen na poslednjih 12 utakmica u okviru prve lige Italije. Pored toga, tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica istoimene ekipe u okviru prvenstva. Da li je dobitan tip za danas 1&3+ po vašem mišljenju?

Fudbaleri Majnca su slavili na poslednja četiri susreta protiv Augzburga pred svojim navijačima u okviru svih takmičenja. Pored te činjenice, ne treba zanemariti podatak da su postigli najmanje 2 pogotka na poslednjih 6 utakmica protiv istoimene ekipe u okviru svih takmičenja.

Na 8 od poslednjih 9 utakmica Benfike pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala viđeno je barem 3 gola po meču. Hoće li se ovaj solidan niz nastaviti i danas, ili je večeras pravo vreme za prekid istog?

Šefild Venzdej nije primio gol na poslednja četiri meča na svom stadionu u okviru druge lige Engleske. Nastavljaju li danas ovaj interesantan niz protiv nemoćnog Birmingema koji nije uspeo da slavi na 10 od poslednjih 11 gostujućih utakmica u okviru prvenstva?

PEC Zwolle je postigao najmanje dva gola na poslednja četiri meča na svom stadionu protiv NEC Nijmegena računajući sva takmičenja. Hoće li doći do dva pogotka i večeras?

Turski Bešiktaš je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na poslednja četiri meča u okviru prve lige Turske. Hoće li danas rutinski pobediti Karabukspor?

Imate li vi neki niz „u rukavu“ koji biste rado podelili sa nama?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje