utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (10. septembar)

Nakon jučerašnje bogate ponude, danas imamo ponudu sličnog kapaciteta, a to znači da smo za vas i danas izdvojili sličan broj utakmica kao i juče. Nadamo se da će vam današnji statistički podaci biti od koristi, i da ćete uspeti da naplatite svoje tikete. Želimo vam puno sreće!

Kristal Palas nije postigao gol na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Hoće li postići gol danas protiv Barnlija?

Tip „0-2“ je mogao da se naplati na 8 od poslednjih 10 utakmica Svonsija u okviru prve lige Engleske. Hoće li pomenuta igra moći da se naplati i danas protiv Njukasla?

Atletik Bilbao je neporažen na 18 od poslednjih 19 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Španije. Da li Đirona ima ikakve šanse da dođe do bodova danas?

Najmanje tri gola viđeno je na 8 od poslednjih 9 utakmica Sasuoloa u okviru italijanskog prvenstva. Hoće li golovi biti sastavni deo meča protiv Atalante?

Takođe, najmanje tri gola viđeno je na 10 od poslednjih 11 utakmica Lacija u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li golova biti i u derbiju kola protiv Milana?

Najviše dva gola viđeno je na 10 od poslednjih 12 utakmica Šalkea pred svojim navijačima u okviru nemačke Bundeslige. Ako je suditi po statistici, deluje da bi golova moglo da manjka i protiv Štutgarta.

Ren nije došao do pobede na 15 od poslednjih 16 gostujućih utakmica u okviru prve lige Francuske. Uz to, najmanje tri gola viđeno je na poslednje tri utakmice Rena u okviru prvenstva. Kakav ishod očekujete na susretu sa Marsejom?

Imate li vi neki predlog za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje