ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (12. decembar)

Današnji kutak posvećujemo utakmicama za koje nije bilo prostora ovog vikenda, te ćemo ih pratiti večeras.

Olimpijakos je slavio na 34 od poslednjih 38 utakmica u okviru grčke Superlige, te je pitanje hoće li doći do nove pobede, koja bi poboljšala fantastičan učinak grčke ekipe.

Roma je slavila na poslednjih 10 utakmica pred svojim navijačima u okviru italijanske „Serije A“. Dolaze li i danas do tri boda?

Tip 0-2 bio je prolazan na 8 od poslednjih 10 gostujućih utakmica Rio Ave-a u okviru prve lige Portugala. Očekujemo li i večeras under?

Kada igra Sasuolo, golovi ne izostaju. Tip 3+ bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica Sasuoloa u okviru prve lige Italije. Hoće li biti prolazan i danas?

Želimo vam puno sreće danas!

Povezani članci

3 Komentari

  1. Mogli ste da sacekate jos malo pa da posaljete kako ste pogodili konacne rezultate za 12 decembar. Kome trebaju vasa razmisljanja o mecevima kad ih objavljujete u pet minuta do pocetka utakmica? Jel vi to pomazete sebi, ili kao sto kazete , nama? U svakom slucaju ovakvim ponasanjem cete oterati i ovih sedamnaest koji vas prate.

    • Mi ne pogađamo ništa, niti prognoziramo, samo dajemo statističke činjenice. Ukoliko Vam ne služe i nisu Vam interesantne, niko Vas ne primorava da obraćate pažnju na njih.

      Sportski pozdrav!

  2. Danas sjajni rezultati u rubrici kladioničarske informacije!

    1. Giannina 0-2 Olympiakos Piraeus 2 @1,65 #win

    2. AS Roma 1-0 AC Milan 1 @1,75 #win

    3. Arouca 0-2 Rio Ave 0-2 @1,55 #win

    4. Fiorentina 2-1 Sassuolo 3+ @1,65 #win

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje