utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 12. decembar 2020.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.



21:00 Everton – Chelsea (Engleska – Premier League)
Čelsi nije primio gol na poslednja 3 ligaška susreta u gostima, dok je uz to, neporažen na poslednjih 9 ligaških utakmica. Da li bi večeras mogao da ostane neporažen, bez primljenog gola, i protiv Evertona, koji je sezonu startovao odlično, ali je nešto kasnije usporio sa dobrim igrama.

21:00 Real Madrid – Atletico Madrid (Španija – LaLiga)
Zanimljiva činjenica je da je Atletiko Madrid bez poraza na poslednjih 26 prvenstvenih utakmica, dok je na 8 od poslednjih 9 ligaških susreta bez primljenog gola. Znači li to da je večeras favorit u derbiju kola?

21:00 Lens – Montpellier (Francuska – Ligue 1)
Monpelje nije primio gol na poslednja 3 ligaška susreta u gostima, dok je tip „0-2“ bio prolazan na poslednja 4 susreta Lensa protiv Monpeljea, kada je Lens bio domaćin. Koliko golova možemo da očekujemo večeras?

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.


Image by 10741031 from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje