četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (16. decembar)

Napokon smo blizu vikenda, ponuda se lagano širi, a samim tim i fenomenalni statistički podaci koji bi uz eventialni produžetak doneli prolaze solidnih kvota.

Već smo pisali o tome da golova kod Holanđana ne manjka, ali treba imati u vidu da je tip 3+ bio prolazan na poslednjih 8 gostujućihutakmica Heerenveena u okviru prve lige Holandije.

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 5 utakmica Alaves u okviru španske La Lige. Hoće li biti i danas?

Hofenhajm možda i nije toliki autsajder večeras, jer su uspeli da ostanu neporaženi na poslednjih 14 mečeva u okviru nemačke Bundeslige, a pritom su na poslednja 3 meča pred svojim navijačima protiv Borusije iz Dortmudna igrali nerešeno. Kakav ishod očekujete danas?

Francuski Angr je ostajao u underu na 7 od poslednjih 8 utakmica pred svojim navijačima u okviru svih takmičenja protiv Nanta. Hoće li i danas ostati u underu? Pritom, Nant je gubio na poluvremneu i na kraju utakmice na poslednja 3 gostujuća meča u okviru prve lige Francuske.

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednja 4 meča Belenensesa u okviru prve lige Portugala, te su uz to, njihovi večerašnji rivali, tačnije fudbaleri Pacos de Ferreire uspeli da ostanu neporaženi na poslednjih 10 utakmica protiv Belenensesa u okviru svih takmičenja.

Imate li vi neki impresivan niz koji možete da podelite sa ostalima?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje