petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (2. jul)

Pred nama je nova nedelja, a i ovog dana smo za vas izdvojili koliko god smo mogli, a uz to se nadamo da će vam statistički podaci dati u ovom članku koristiti pri sastavljanju svojih tiketa. Želimo vam puno sreće!

Norveški Stabaek je primio najmanje 4 gola na poslednja 3 ligaška susreta. Hoće li biti uspešniji danas protiv Sandefjord-a, ili će ponovo više puta vaditi loptu iz svoje mreže?

Odds Ballklubb je igrao nerešeno na poslednja 3 susreta protiv ekipe po imenu Sarpsborg 08. Da li nas očekuje četvrti remi u nizu danas?

Tip 3+ bio je prolazan na 6 od poslednjih 7 utakmica Molde-a pred svojim navijačima u okviru prve lige Norveške. Hoće li biti i danas protiv Vikinga?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 6 susreta između Brann-a i Vålerenga-e u okviru svih takmičenja. Uz to, treba spomenuti da je isti tip mogao da se naplati na 8 od poslednjih 10 utakmica Brann-a pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Koliko golova očekujete danas?

Na 14 od poslednjih 16 gostujućih utakmica Atletico PR-a u okviru prve lige Brazila mogao je da se naplati tip 0-2. Hoće li moći i večeras protiv Sport-a?

Ponte Preta nije slavila na poslednjih 17 gostujućih utakmica u okviru brazilskog prvenstva. Hoće li slaviti večeras protiv Avai FC-a, ili se loša serija po ovu ekipu nastavlja i večeras?

Flamengo je neporažen na poslednjih 17 utakmica na svom stadionu u okviru prvenstva. Da li će ostati i večeras protiv Sao Paulo-a?

Šta nam vi predlažete za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje